In de snel ontwikkelende wereld van productie en industrie is automatisering essentieel om concurrerend te blijven. Bij Famateq kijken we naar wat onze klanten nodig hebben om hun processen te verbeteren. We staan naast onze klanten en reageren snel op hun vragen, omdat de lijnen kort zijn. Door ons kennisniveau, onze jarenlange ervaring en onze multidisciplinaire blik hebben we inzicht in het grote geheel, aandacht voor belangrijke details en kennis van de trends van morgen. Alles om onze klanten vooruit te brengen. Dit doen we samen met ervaren engineers en monteurs vanuit onze vestiging in Yerseke. 

Onze expertise strekt zich uit over twee belangrijke gebieden: procesautomatisering en panelenbouw.  

Met procesautomatisering optimaliseren we uw productieprocessen, verhogen we de efficiëntie en verlagen we de operationele kosten. Van het programmeren van PLC’s tot het implementeren van geavanceerde systemen, wij leveren oplossingen die uw productie naar nieuwe hoogten tillen. 

Op het gebied van paneelbouw kunnen we u van A tot Z ontzorgen. Wij ontwerpen, engineeren, bouwen en plaatsen op maat gemaakte schakelkasten die voldoen aan de laatst geldende normen. Of het nu gaat om besturingskasten, distributiepanelen of specifieke oplossingen voor uw industrie, wij leveren panelen die perfect aansluiten bij uw behoeften. 

Bij Famateq geloven we in de kracht van integratie. Door onze expertise in industriële automatisering te combineren met onze kennis van elektrotechniek, bieden we complete oplossingen die uw bedrijf efficiënter en competitiever maken. 

Kies Famateq als uw partner in industriële automatisering en ontdek de mogelijkheden voor een slimmere, efficiëntere toekomst voor uw bedrijf. 

Wij werken met bekende merken zoals:  
Beckhoff, IFM, ABB, Festo, Schneider etc. 

Protocollen zoals:  
EtherCAT, Ethernet IP, Profinet, Modbus. 

Engineeringsstandaarden zoals:  
V-model, ISA88.