Krijg jij energie van een goed klantgesprek en een offerte die er tiptop uitziet? Ben je gedreven om een opdracht binnen te halen en kun je snel schakelen?

Als Sales Engineer Elektrotechniek & Industriële Automatisering maak je calculaties en offertes van besturingen en verdelers voor industriële installaties. Je werkt nauw samen met onze Accountmanager en bent betrokken bij het hele voortraject van onze projecten.

Je geniet van klantbezoeken, om met eigen ogen de situatie te bekijken, zodat je goed weet waar de aanvraag over gaat. Je inventariseert de wensen van de klant en vindt het een uitdaging om alle informatie te achterhalen. Je bent analytisch sterk en denkt mee in oplossingen, om deze daarna te vertalen naar een heldere offerte. Je beschikt over prima communicatieve vaardigheden om de offerte met de klant te bespreken en je kunt hem overtuigen van onze kwaliteit. Een Sales Engineer is uiteraard ook resultaatgericht om de opdracht binnen te halen.

Een afgeronde MBO-/HBO-opleiding engineering, elektrotechniek en/of accountmanagement, aangevuld met gerichte cursussen.

Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in de elektrotechniek / industriële automatisering als werkvoorbereider of engineer.

Op het gebied van machinebouw en industriële automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.