Ben jij creatief, analytisch, communicatief sterk en klaar voor een technische uitdaging? Als Software Engineer bij Famateq ontwikkel en bouw je software voor industriële installaties in met name de agro- en foodsector.

Je gaat aan de slag met creatieve en afwisselende uitdagingen. Je bedenkt software-oplossingen die de dagelijkse productieprocessen van onze klanten ondersteunen en verbeteren. Hierin krijg je enorm veel vrijheid, jouw oplossingen gaan dus het verschil maken! Je hebt intensief contact met je klant, inventariseert zijn wensen en bent een belangrijke spil in het hele ontwikkelproces; van slim ontwerp tot ondersteuning bij het inbedrijfstellen van de installatie bij de klant op locatie. Je werkt dan ook niet alleen vanachter je bureau.

Een afgeronde HBO-opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar, aangevuld met gerichte cursussen.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in deze functie, je kunt je boodschap goed overbrengen en bent goed in staat om je werk zelfstandig en projectmatig te organiseren. Je bent kritisch en controleert je eigen werk.

Je hebt kennis en ervaring met het programmeren van PLC-systemen (bij voorkeur Codesys) en Scada-/HMI-systemen en hebt affiniteit met Vision en robotica.

Op het gebied van machinebouw en industriële automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.