Ben jij flexibel in je werktijden, kun je prima zelfstandig werken en snel schakelen? Wij zoeken een enthousiaste allround servicemonteur die blij wordt van afwisselende, technische uitdagingen.

De servicemonteur die wij zoeken, voert preventief onderhoud uit aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en verhelpt acute storingen bij onze klanten. Je koppelt je bevindingen uit service- en onderhoudsprojecten terug naar de afdeling Engineering, zodat we verbeteringen en optimalisaties kunnen doorvoeren in de installaties van Famateq. Met je opdrachtgever communiceer je efficiƫnt en duidelijk over de voortgang van je werk.

Jij wordt er blij van als geen werkdag hetzelfde is, want je houdt van afwisseling in je werk en schiet niet in de stress wanneer iets niet loopt volgens plan. Je overziet een situatie snel en komt met een doordachte en praktische oplossing. Je vindt het leuk om met klanten te communiceren en na het uitvoeren van het onderhoud of het verhelpen van de storing laat je de klanten tevreden achter.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie, inclusief geleverde materialen, werkbonnen en urenregistratie. Je eigen bedrijfswagen ziet eruit om door een ringetje te halen en je gaat vakkundig om met je gereedschap. Je bent kritisch en controleert je eigen werk.

Een afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde en/of mechatronica, aangevuld met gerichte cursussen.

Een VCA-certificaat (Basis of VOL) en BHV.

Op het gebied van machinebouw en industriƫle automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, bedrijfsauto, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.