Heb jij een natuurlijk overwicht, vind je het leuk om een coachende rol binnen het team op je te nemen en bijt je je het liefst vast in vraagstukken over het ontwerpen van productieprocessen en innovatieve oplossingen voor de AGF en food? Dan ben jij onze Lead Mechanical Engineer!

Als Lead Mechanical Engineer heb je een zeer afwisselende functie. Zo ben je net als onze andere mechanical engineers van A tot Z technisch verantwoordelijk voor een project: Van ondersteuning van de verkoop bij het maken van een concept-ontwerp, engineering, projectbesprekingen, budgetbeheer tot de inbedrijfstelling en nazorg. Het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Daarnaast heb je een aansturende rol binnen je team met drie andere engineers. Je bent in staat om je teamleden te begeleiden, zowel op technisch vlak (projectinhoudelijk) als op het gebied van werkwijze (Inventor, projectmatig werken). Je brengt eenheid en structuur aan op de afdeling om zo de productiviteit te verhogen en het team naar de volgende fase te brengen. Daarnaast heb je een leidende rol binnen verschillende trajecten die als doel hebben de werkzaamheden van het team te optimaliseren.

Een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde, engineering of aanverwant, aangevuld met gerichte cursussen. Je bent communicatief vaardig, analytisch en resultaatgericht.

Je hebt kennis van de AGF- en/of foodsector en hebt ervaring met Inventor, Vault of vergelijkbare software.

Op het gebied van machinebouw en industriƫle automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.