Ben jij een teamspeler, communicatief sterk en klaar voor een technische uitdaging? Als Hardware Engineer ontwerp je bij Famateq elektrotechnische installaties en besturingen met EPLAN en ben je actief betrokken bij de inbedrijfstelling ervan.

Je bent verantwoordelijk voor het hardware ontwerp van besturingen voor industriële installaties. Daarvoor heb je intensief contact met je klant, je inventariseert zijn wensen en bent een belangrijke spil in het hele ontwikkelproces; van slim ontwerp tot ondersteuning bij het inbedrijfstellen van de installatie bij de klant op locatie. Je werkt dan ook niet alleen vanachter je bureau.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie, inclusief geleverde materialen en urenregistratie. Je bent kritisch en controleert je eigen werk.

Een afgeronde MBO-/HBO-opleiding elektrotechniek, aangevuld met gerichte cursussen. Je bent analytisch, kunt je boodschap goed overbrengen en bent goed in staat om je werk projectmatig te organiseren.

Je hebt in ieder geval de nodige ervaring met EPLAN.

Op het gebied van machinebouw en industriële automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.