Ben jij opgeruimd en gestructureerd, maar ook sociaal en flexibel? Wij zoeken een enthousiaste elektromonteur die blij wordt van een afwisselende, technische uitdaging.

De elektromonteur die wij zoeken voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, maar niet voordat hij zijn werk tot in de puntjes heeft voorbereid. Je communiceert efficiënt en duidelijk met de opdrachtgever over de voortgang van je werk.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie, inclusief geleverde materialen, opdrachtbonnen en urenregistratie. Je werkplek en de bedrijfswagen zien eruit om door een ringetje te halen. Je controleert en test zowel je eigen werk als dat van collega’s en werkt nauw samen met onze Engineers en Productiemedewerkers.

Ben jij onze elektromonteur?

Jij wordt blij van orde en precisie maar tegelijkertijd ben je sociaal en zeker geen gewoontedier. Je houdt van afwisseling in je werk en schiet niet in de stress wanneer iets niet loopt volgens plan. Je overziet een situatie snel en komt meteen met een passende, praktische oplossing.

Verder beschik je over:

Een afgeronde opleiding elektrotechniek (MBO-3), aangevuld met gerichte cursussen

Relevante ervaring

Een VCA-certificaat (Basis of VOL) en BHV.

Wat kun je van ons verwachten?

Op het gebied van machinebouw en industriële automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, bedrijfsauto, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 208 383 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.