Ben jij een echte technicus die graag de handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om samen met collega’s te sleutelen aan de meest geavanceerde machinelijnen? Wij zoeken een enthousiaste, allround assemblagemedewerker die graag werkzaam is binnen alle facetten van de machinebouw: van mechanica tot elektrotechniek.

De assemblagemedewerker die wij zoeken, gaat aan de hand van technische tekeningen aan de slag met het samenstellen van machinebouwcomponenten tot complete machines. Je zorgt ook voor de bekabeling van de machines en sluit wanneer nodig ook de besturingskasten aan. Het testen en afstellen van de machines hoort uiteraard ook bij je werk. Verder denk je mee in verbeteringen voor de machines.

Je bent opgeruimd en gestructureerd. Je werkt nauwkeurig, bent kritisch en controleert je eigen werk. Het werken volgens een montageplanning vind je prettig en het halen van deadlines ervaar je als een uitdaging. Je hebt de juiste houding om zowel in een team als zelfstandig te werken.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie en urenregistratie en ga je vakkundig om met je gereedschap.

Een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3/4) in een technische richting.

In bezit van een VCA-certificaat.

Op het gebied van machinebouw en industriële automatisering biedt Famateq innovatieve oplossingen voor de agro- en foodindustrie. Of het nu gaat om de uitbreiding of optimalisatie van een productielijn of een compleet nieuwe fabriekslayout, wij verzorgen een project van A tot Z: ontwerp, engineering, uitvoering en service & onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, bedrijfsauto, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Peter de Looff op 06 – 20 83 83 16

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.