Ons Verhaal

Onze Geschiedenis

Famateq is ontstaan door een samenwerking tussen Gerbert Maas van G.M. Technical Services uit Yerseke en Jan Faasse van Faasse Elektrotechniek uit Borssele. In 2018 hebben zij hun krachten gebundeld en zijn ze samen verder gegaan onder de naam Famateq V.O.F.

In 2019 voegde Wim de Rijder zich als firmant bij Famateq, wat op 1 juli 2019 resulteerde in Famateq B.V. Jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in elektro- en besturingstechniek en machinebouw is daarmee verenigd onder één dak.

Directeurs Famateq v.l.n.r. Jan Faasse, Wim de Rijder en Gerbert Maas.

Wie we zijn

We kijken naar wat onze klanten nodig hebben om hun processen te verbeteren. We staan naast onze klanten en reageren snel op hun vragen, omdat de lijnen kort zijn. Door ons kennisniveau, onze jarenlange ervaring en onze multidisciplinaire blik hebben we inzicht in het grote geheel, aandacht voor belangrijke details en kennis van de trends van morgen. Alles om onze klanten vooruit te brengen. Dit doen we samen met ervaren engineers en monteurs vanuit onze vestiging in Yerseke.

Master picker opstelling bij M.B. Nieuwenhuijse B.V.

Onze passie

Wij hebben een passie voor agro en food. Deze passie delen wij graag met onze collega’s, klanten en relaties. We werken met veel toewijding aan onze missie: Een totaalpartner zijn voor de agro- en food-industrie door het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve producten en diensten op het gebied van machinebouw en industriële automatisering, om daarmee bij te dragen aan het business succes en de maatschappelijke duurzaamheidsagenda van onze klanten.

Onze passie komt duidelijk tot uiting in de projecten die we realiseren. Vanaf de eerste ideeën en strategische keuzes tot en met de oplevering; Famateq innoveert, produceert, installeert èn onderhoudt. We beheersen het totale project.